Uncategorized

[MK]Startup Meetup: Претставување на третата Суперфаундерс програма

[MK]Startup Meetup: Претставување на третата Суперфаундерс програма

Дојде време да започнеме со формалната програма за есенва. Минатата програма ја завршивме со Demo Day на 7ми јули, но за дел од стартапите кои се покажаа поамбициозни и поуспешни не заврши тогаш. Со Qorio и Showshake работевме цело лето…