Саем за стартап кариера во Скопје

Саем за стартап кариера во Скопје

Деновиве во SuperFounders интензивно се подготвуваме за првиот настан што ќе го организираме во новата 2016, а тоа е SuperFounders Open Day – Саем за стартап кариера во Скопје. Идејата за еден ваков настан произлезе првично од две потреби кои успеавме да ги идентификуваме…